Vesikattoremonttia ja saneerausta yli 10 vuoden kokemuksella!

Soita meille
040 183 4884

Kattotyöt Rovaniemellä ja Lapin seudulla

Kerabit-tuotteilla pitävä ja pätevä katto

Huopakattojen urakoinnissa käytämme kotimaisia  Kerabit-tuotteita, joiden käyttöä varten meiltä on tuotteiden valmistajalta saatu sertifikaatti. Laadukkailla Kerabit-tuotteilla palahuopa- kolmiorima ja tiivissaumakatot onnistuvat varmasti. Olemme ainoa valtuutettu Kerabit-asennusliike Lapissa. Katto-Outlet myymälä palvelee Rovaniemellä osoitteessa Aittatie 6. Täältä saat tarjouksen Kerabit-bitumikatteista asennettuna tai pelkästä materiaalitoimituksesta suoraan tehtaalta ilman välikäsiä.

Enkopur-menetelmä on kustannustehokas

Katto kuntoon murto-osalla katon uusimisen hinnasta. Säästä talonyhtiösi rahaa!

Toteutamme Enkopur-tiivistystyöt niin huopa-, pelti- ja mineriittikatoillekin. Vesikattojen tiivistäminen Enkopur-menetelmää käyttäen on eräs tärkeimmistä palveluistamme. Enkopur on uusi mullistava tuote Lapin markkinoilla; meidän yrityksemme sai maahantuojan sertifikaatin kesällä 2014.

EnkoPur-tiivistämisen edut on huomattu nopeasti, sillä tiivistystuotteena se on vertaansa vailla. Menetelmää voidaan käyttää pelti-, mineriitti- ja huopakattojen yhteydessä sekä puu-, muovi- ja lasipinnoilla.  Erityisen hyvin se soveltuu liitoskohtien tiivistämiseen. Nestemäinen yksikomponenttinen polyuretaanimassa vulkanisoituu ilman kosteuden kanssa pysyvästi joustavaksi kalvoksi. EnkoPur-tiivistys voidaan tehdä ilman tulitöitä kohteissa, joissa tulipaloriski on suuri. EnkoPur-tiivistys voidaan päälle maalata liuotinpohjaisella Enke Multi Protect-suojavärillä. Enke Multi Protect-suojaväri antaa peltikatolle pitkän suojauksen ilmansaasteita ja ruostetta vastaan.

Odottavatko kattotyöt tekijäänsä?

Jos tarvitset osaavaa ja luotettavaa tekijää huolehtimaan kattotöiden oikeaoppisesta sujuvuudesta, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Me laitamme katot kuntoon yli 10 vuoden kokemuksella luotettavasti ja nopeasti.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 8Jaa

Kysy - Me vastaamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä suoraan tarjous!

Markkinointilupa