Vesikattoremonttia ja saneerausta yli 10 vuoden kokemuksella!

Soita meille
040 183 4884

KATTO-OUTLET Rovaniemellä

Katto-outlet myymälä palvelee kuluttaja- ja ammattiasiakkaita osoitteessa Aittatie 6. Myymälästä tee-se-itse-miehet ja muut innokkaat "naputtelijat" voivat hankkia Kerabit-bitumituotteet omatoimiseen kattorakentamiseen tai katon peruskorjaukseen edulliseen hintaan. Kerabit-kattohuovat on myös mahdollista saada suoraan tehtaalta rakennuspaikalle toimitettuna. Toimitusaika 1 viikko. Katto-Outlet myymälästä voit hankkia myös tippa- ja piipunpellit sekä Vilpe-kattoläpiviennit. Ystävällisen palvelun ja hyvät neuvot asiakas saa kaupan päälle.

Helppokäyttöisellä Kerabit-Kattomaatilla voit itse laskea tarvikkeiden määrän syöttämällä tarvittavat tiedot ohjelmaan. Ohjelma laskee kattosi materiaalimenekin, jonka mukaan voit pyytää tarjouksen sähköpostin info@pro-urakointi.fi tai yhteystietolomakkeen kautta.

Kokonaisvaltaista osaamista

Hallitsemme  kaikki kattoremonttitoimenpiteet, palahuopa-, kolmiorima- tiivissaumakatot sekä erilaiset peltikatot. Kattoremontit sujuvatkin toimestamme mutkattomasti vankan asiantuntemuksen toimesta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kattoremontti onnistuu parhaiten siten, että ammattilainen tekee puolestasi työselityksen sekä laskelman tarvittavista materiaaleista tai tarjouksen kattourakasta avaimet käteen -periaatteella toteutettuna. Selviät itse vähemmällä ja lopputuloksesta tulee taatusti hyvä. Ota siis yhteyttä meihin ja kysy lisää, tai pyydä suoraan tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Kysy - Me vastaamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä suoraan tarjous!

Markkinointilupa